Tilrettelagt renovering

Professionel renovering i hjemmet

Hvis du skal have renoveret dit badeværelse, stue, køkken eller bryggers, kan vi hos Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup udføre en bred vifte af forbedringer på din bolig, virksomhed eller andre bygninger, der trænger til en kærlig hånd.

Vi udfører renoveringer i Århus, Hinnerup, Silkeborg samt Midtjylland. Vi har gennem årene opbygget en stor erfaring inden for både projektering og implementering. Det betyder, at vi kan tilbyde vores ekspertise og gode håndværk både som en totalentreprise, hovedentreprise og som fagentreprise.

Vælg selv materialer

Kontakter du os i forbindelse med en renoveringsopgave, så gennemgår vi de forskellige muligheder med dig inden for blandt andet materialevalg, inden vi går i gang med selve arbejdet. Hvis du eksempelvis skal have et nyt badeværelse, kan du vi rådføre dig omkring de mest holdbare og populære løsninger, og henvise dig til de forhandlere, der kan give kyndig vejledning omkring de enkelte materialer og produkter. Derefter kan vi stå for levering, opsætning og overlevering. På den måde er du sikret, at dine ønsker og behov for renoveringen bliver opfyldt – med så lidt besvær som muligt.

Vi sætter en ære i at levere godt og professionelt håndværk, hvor der ligeledes er taget højde for det æstetiske udtryk i det eller de rum, der skal renoveres. Vi står inde for alle tilbud, og du får derfor altid udført renoveringsarbejdet til den aftalte pris og til den aftalte deadline.

Står du over for en renovering?

Uanset typen og omfanget af din renovering, kan du trygt kontakte os. Med firma i Hinnerup mellem Århus og Silkeborg, kører vi til hele Midtjylland, hvad andgår renovering af boligen. Vi kommer gerne ud og tager et kig, så kontakt os i dag for at høre mere og få et besøg og et uforpligtende tilbud på dit projekt. Ring på tlf. 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38.

 

Vi har også stor erfaring med om- og tilbygning i Hinnerup, Silkeborg, Århus og omegn!