Om- og tilbygning af enhver art

Tilbygning fra start til slut

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi altid vores ekspertise til rådighed i Århus, Silkeborg, Hinnerup og generelt i Midtjylland. Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup har mange års erfaring med alt fra terrasser og udestuer til store og markante udvidelser af eksisterende huse.

Vi kan varetage arbejdet i alle faser af tilbygningen, og vi kan enten stå for udelukkende murerarbejdet eller varetage tilbygningen i en totalentreprise. På den måde undgår du at skulle koordinere mellem forskellige typer håndværk. Vi har en række faste og betroede samarbejdspartenere, så du er garanteret både godt håndværk og et minimum af besvær.

Fantasien sætter grænser

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Det kan dog være svært at finde den rette løsning selv – netop derfor giver vores professionelle medarbejdere gode råd og professionel vejledning omkring udformning og materialer, inden arbejdet går i gang. Vi er klar over, at det ikke kun handler om godt og holdbart håndværk – det er også vigtigt, at slutproduktet har præcis det udseende, som er ønsket. Vi er altid åbne over for vores kunders ønsker og frem for alt drømme om, hvordan tilbygningen skal se ud.

Ud over en ekspertise i tilbygninger, udfører vi ligeledes også alt i ombygninger. Så hvis du står over for et byggeprojekt – uanset størrelsen – så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører fra Hinnerup mellem Århus og Silkeborg og dækker derfor hele det omkringliggende område. Ring allerede i dag på 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på dit byggeri. 

 

Vi tilbyder også renovering og nyt badeværelse!