Få nyt badeværelse i høj kvalitet

Alle former for murerarbejde i badeværelser

Drømmer du om et nyt badeværelse i Århus, Silkeborg, Hinnerup eller omegn?

Hvad enten du skal have skiftet et par fliser, eller du skal have bygget et helt nyt badeværelse, er Murermester Karl-Johan Hvid Tønnesen A/S i Hinnerup den rette at ringe til. Renovering af eller et helt nyt badeværelse er en af vores absolutte kerneområder og spidskompetencer, og vi har erfaring med alle former for murerarbejde i badeværelser – ingen projekter er for store eller for små.

Vi laver blandt andet:

  • Fliser og klinker
  • Opmuring af vægge og bruseniche
  • Hele ombygninger

Få skræddersyet et nyt badeværelse

Når du skal have et nyt badeværelse eller skal have foretaget reparationer i dit gamle, er det vigtigt at slutproduktet bliver lige præcis, som du har ønsket. Arbejdet i dit badeværelse skal ikke bare være godt håndværk – det skal også have præcis det udseende, der er aftalt på forhånd. Derfor tager vi altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker, og inden vi går i gang med arbejdet sørger vi altid for gennem professionel sparring og vejledning at finde den rette løsning sammen med kunden.

Vi sørger både inden og under arbejdsprocessen for en god dialog med kunden.

Hør mere i dag

For at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har firma i Hinnerup tæt på Århus og Silkeborg, og udfører alt i badeværelser til hele Midtjylland. Står du med et projekt – stort som småt – så tøv ikke med at ringe på 86 91 15 82 eller mobil 40 27 58 38 for en snak og et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

 

Nyt badeværelse  

Vi har også erfaring med omhyggelig renovering og om- og tilbygning!